Termeni si conditii

Site-ul www.pedonis.ro este proprietatea societatii comerciale PEDONIS GRUP SRL identificata prin C.U.I. RO

13770613, J24/181/2001 cu sediul social in loc. Baia Mare, Str Victoriei, Nr 16, jud Maramures.

Utilizarea site-ului www.pedonis.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si PEDONIS GRUP SRL , de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.pedonis.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de PEDONIS GRUP SRL , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Politica de confidentialitate

Website-ul pedonis.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: pedonisgrupmamaia@gmail.com.

Copyright

Tot continutul website-ului pedonis.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea PEDONIS GRUP SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe pedonis.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin PEDONIS GRUP SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze website-ul pedonis.ro sau firma PEDONIS GRUP SRL.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe website-ul www.pedonis.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fi modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul in website

PEDONIS GRUP SRL permite accesul nelimitat pe site-ul www.pedonis.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al PEDONIS GRUP SRL.

Conditiile Furnizorilor de Servicii de Calatorie

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu de calatorie  de la Furnizorul de Servicii de Inchiriere. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la PEDONIS GRUP si vor intra in vigoare acesti Termeni & Conditii. 

 

Anulari/Modificari 

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic PEDONIS GRUP SRL despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii de calatorie sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. 

 

Plata

Modalitatile de plata posibile sunt dupa cum urmeaza: 

  • Plata prin card bancar(Visa/Mastercard)

  • Plata prin tichete de vacanta(Sodexo, Edenred, UPRomania)

  • Plata prin Ordin de plata in unul dintre conturile noastre - In acest caz se va emite o factura proforma pentru plata

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de unitatile de cazare, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul PEDONIS GRUP.

PEDONIS GRUP nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor de calatorie.

Plata se poate efectua cu principalele carduri recunoscute si prezentate detaliat pe site.

PEDONIS GRUP sau Furnizorul de Servicii de Calatorie isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. PEDONIS GRUP isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.