Politica de livrare si de retur a serviciilor

Politica de livrare a serviciilor

1. Cum plătesc ?

Pentru serviciile de inchiriere achiziționate on-line de pe website-ul www.pedonis.ro aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

· plata online prin card bancar(Visa/Mastercard)

-plata online prin tichete de vacanta(Edenred, Sodexo si UPRomania)

-plata prin Ordin de Plata - se va trimite clientului o factura proforma pentru plata(inainte de prestarea serviciilor de inchiriere)

Dupa finalizare platii, veti primi prin intermediul emailului o confirmare de plata.

2. Când se execută serviciile de inchiriere achiziționate on-line?

De la momentul achiziționării on-line a serviciilor de inchiriere, un reprezentant vă va contacta telefonic pentru a confirma împreună cu dumneavoastră data rezervarii pentru executarea serviciului sau pachetului ales. Executarea serviciilor de inchiriere se poate face incepand cu ziua următoare de la data achiziției.

 

 Politica de anulare a serviciilor

 1. Pot anulez un serviciu de inchiriere achiziționat on-line?

În cazul în care a fost achiziționat on-line un serviciu de inchiriere de care nu mai doriți să beneficiați, va rugam sa ne contactati prin email la adresa pedonisgrupmamaia@gmail.com in care sa ne anuntati ca doriti sa renuntati la serviciile achizitionate. In corpul emailului va rugam sa ne specificati: Numele si Prenumele, Adresa, Data la care s-a facut rezervarea, Data de check-in si check-out, contul IBAN, numarul de telefon si motivul anularii.

In cazul in care, cererea de anulare este transmisa in termen de minim 30 zile calendaristice pana in momentul primei nopti de cazare, contravaloarea serviciilor va fi returnata integral in contul beneficiarului. Daca cererea de anulare este transmisa in mai putin de 30 zile calendaristice pana in momentul primei nopti de cazare, veti achita o penalizare egala cu contravaloarea primei nopti de cazare.

Serviciile de inchiriere achitate prin tichete de vacanta NU sunt returnabile.

2. În cât timp valoarea serviciu de inchiriere achiziționat on-line va fi returnat în contul personal în caz de anulare?

Valoarea serviciului de inchiriere achiziționat on-line va fi returnat în contul dumneavoastră personal în termen de maxim 7 zile lucrătoare.