Politica de confidentialitate

SC PEDONIS GRUP SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului www.pedonis.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Marketing text și notificări prin SMS
Introducând numărul dvs. de telefon și făcând o achiziție, abonându-vă prin formularul nostru de abonament, sunteți de acord că vă putem trimite notificări text (pentru comanda dvs, inclusiv memento-uri referitoare la coșul abandonat) și oferte de marketing. 
Dacă doriți să vă dezabonați de la primirea mesajelor text de marketing și a notificărilor/emailurilor, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau sa folositi linkul de dezabonare pe care vi l-am furnizat în oricare dintre mesajele/email-urile noastre. 
Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

 Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor creat pe site-ul nostru
Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor 
Cercetare de piata
Activitati comerciale 
Marketing si publicitate 
Promovarea produselor