HOME PRODUSE SERVICII COMPANIA CONTACT            Produse:
            - blocuri ceramice
            - BCA
            - mortar si ciment
            - polistiren
            - vata minerala
            - invelitori
            - ferestre de mansarda
    INVELITORI
Toza Markovic

Producator yugoslav de renume in fabricarea tiglei, realizeaza o gama variata de forme si modele, de o calitate foarte buna si la un pret avantajos.

Tondach

Produce o gama variata de tigle din ceramica trasa si ceramica presata precum si seminee din teracota.

Tegola Canadese

Prin produsele sale Tegola ofera caracteristici elevate de flexibilitate ce permit utilizarea sistemelor sale de invelitori in proiecte arhitectonice in care prin prezenta formelor curbate si a pantelor diferite se cere o solutie capabila sa se adapteze perfect formei acoperisului.
Tegola Master, datorita unei suprapuneri particulare in doua straturi laminate, propune un efect de relief tipic acoperisurilor traditionale
Cu Tegola Liberty, Tegola Canadese garanteaza noi solutii estetice cu aceleasi caracteristici tehnice ale gamei ceramizate.
Tegola Mosaik, cu forma sa hexagonala si tonalitate cromatica particulara, permite obtinerea unui remarcabil efect de mozaic pe acoperis
Tegola Traditional propune un design caracterizat de un profil rotunjit, si o gama ampla de culori pentru perfecta incadrare a acopersului in contextul arhitectonic.
Tegola Gothik raspunde eficient exigentelor realizarii unui acoperis original si de mare valoare estetica.
Tegola Standard ofera avantaje neegalate de rezistenta, flexibilitate la montaj, dar mai ales o gama de 13 culori diverse

Onduline

Onduline este un material ondulat din compozit pentru acoperisuri, foarte atractiv
si usor, dar foarte rezistent, fabricat din fibre organice impregnate cu bitum la presiuni si temperaturi ridicate. Procesul nostru unic de productie este rezultatul a 50 de ani neintrerupti de eforturi in cercetare si dezvoltare si consta in cateva
faze de complexitate majora. Rezultatul este un produs flexibil si cu cost redus care ofera protectie impotriva conditiilor meteorologice, izolatie fonica si termica - chiar si in cele mai dure conditii climaterice.
Este garantat impermeabil pentru cel putin 15 ani, nu rugineste, nu devine casant si este rezistent la mucegai si ciuperci. Rezista atat la actiunea factorilor chimici cat si la coroziune si este foarte usor de manevrat si montat. In final, Onduline nu contine azbest si ca atare nu prezinta risc pentru sanatate nici in timpul montarii, nici pe perioada utilizarii constructiei. Acestea sunt motivele pentru care Onduline este superior fata de alte sisteme ondulate de acoperisuri si a fost montat pe milioane de case din intreaga lume.

Lindab

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta.
Pe scurt, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei dumneavoastra, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.

Aspectul clasic de tigla al profilului Lindab Nordic 400 confera eleganta acoperisului dumneavoastra iar gama larga de culori, incluzand atat culori clasice cat si moderne, cu strat lucios sau mat al suprafetei, va ofera libertate deplina in alegere.

Acoperisul din tigle metalice Lindab satisface cele mai exigente gusturi in materie.
Greutatea redusa a tiglelor metalice (5kg/mp) in comparatie cu a altor materiale pentru invelitori, genereaza economii importante la realizarea infrastructurii constructiei.
Dimensiunile de pana la 6 metri ale panourilor fac ca montajul sa fie rapid si usor.

Gama larga de accesorii, laolalta cu sistemul de jgheaburi si burlane Lindab sunt de natura sa creeze un acoperis deopotriva frumos si eficient, pregatit sa protejeze generatii intregi de-acum inainte.

Inapoi    
    CLIENTI

Clientii nostri sunt reprezentati in special de antreprizele de constructii si dezvoltatori imobiliari din regiune, dar si de persoane particulare.
    PEDONIS GRUP

Societatea noastra are o bogata experienta in comertul si distributia materialelor de constructii, fiind unul dintre liderii zonali in acest domeniu.
       Vox Net & Henkel Monika
       © Copyright Pedonis Grup S.R.L.